www.galosfa.hu
Somogy megye
Gálosfa
Gálosfa
2019. Október. 20.
Vendel napja van.


Gálosfa
Község hivatalos honlapja

Hirdetmények

 

VÁLASZTÁSI HIRDETMÉNYEK

 

2019.augusztus 8. Gálosfa képviselői ajánlások száma

2019.augusztus 8. Gálosfa polgármesteri ajánlások száma

 

---------------------------------------------------------

2019.február 11. Gálosfa községben megválasztható képviselők számának megállapítása

--------------------------------------

HIRDETMÉNYEK

2018. június 6.

Gálosfa  településképi rendelet partnerségi egyeztetéséről

Tájékoztatjuk Gálosfa község közigazgatási területén lakóhellyel vagy ingatlan tulajdonnal rendelkező magánszemélyeket, székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozásokat, gazdálkodó szervezeteket, a bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, vallási közösségeket (továbbiakban: partnerek), hogy Gálosfa község önkormányzatának képviselő-testülete a tavalyi évben kezdeményezte  Gálosfa településképi rendelet elkészítését a Települési Arculati Kézikönyvvel együtt, amely tárgyban korábban már lakossági fórumok megtartására is sor került.

A rendelet végleges jóváhagyása előtt az önkormányzat a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 8/2017. (VII.28) önkormányzati rendelete alapján 
a rendelet-tervezetet az önkormányzat honlapján közzéteszi, amely a Batéi Közös Önkormányzati Hivatal Szentbalázsi Kirendeltségén (7472 Szentbalázs, Fő u. 82.) nyomtatott formában is megtekinthető ügyfélfogadási időben 2018. június  7-től 2018. június 15-ig.

A partnerek ötleteket, javaslatokat a hirdetmény közzétételétől számított 8 napon belül (2018. június 15.-ig) tehetnek, a Gálosfa Község Polgármesterhez címzett, papír alapon írásban benyújtott véleményben.

Gálosfa, 2018. június 6.
                                                                                  Gáspár József polgármester

  Adatvédelem Copyright © 2009
Integranet Kft.
Nyomtatás Levél Térkép